de verkoopmannetjes
Als je met een lege tas naar Cusco komt is hij vol als je weer weg gaat. Al die alpakaspullen zijn echt super, echt, ¨gantmeet¨. Ik ben dan ook na de eerste week wat soles lichter geworden. Begon met een alpaca trui: 35 soles, (ongv. 10 euro) daarna 6 fingerpuppets van een master, kindverkoper 6 voor 10 soles (ongv. 3 euro) een muts (ja hier is het overdag 20 graden maar s´nachts rond de 0) 20 soles (7 euro) wat teveel is! een riem, 15 soles (5 euro) ook teveel. Mja, ik ben gewoon een slechte onderhandelaar. Vanaf nu proberen niet teveel te betalen. NU dus 80 soles gebruikt voor kleding. Nja, weet zeker dat dit meer wordt!
Grappig om te zien is datde straatverkopers beter Engels kunnen dan de winkels. Nja in ieder geval een aantal zinnen...
Kga maar even dat meisje zoeken die een kabel mee had. Dan zitter er straks dan toch eindeljk foto´s op me weblog!
Ciao
Wow!~ ik dacht dat die daniel daar in peru wel van zijn computer verslaving af zou komen, maar we zien dat je toch regelmatig het internetkastje even opzoekt! EN terecht want het zijn de betere verhalen en ervaringen die je zo met ons kan delen!
Wij zijn weer terug uit Italie dus kunnen op de voet je verhalen volgen! Succes ermee :D
Big spender!
Ik zit hier internet te gebruiken van "Aca Fucker", in Kreta. Hahaha enjoy!
Groeten
Ook in Poligono zijn ze met de tijd meegegaan. Ik lees je stukjes op de laptop van Maria, Cristian en Alberto. Nu tijd voor een kort berichtje, aangezien internet (met een soort dongel) er steeds uitvliegt. iedereen wil graag weten hoe het met je gaat, maar peru is buiten hun voorstellingsvermogen, dus fotoos zouden leuk zijn. hier alles goed. wel is de halve familie geraakt door de crisis, die in spanje veel sterker gevoeld wordt dn in nederland.we kamperen op ons stukje desierto. de badkamer heeft nu een echte wastafel en douche! Jammer dat er alleen water is van 6 tot half 8.
Ha die Dami,
Wat leuk om te lezen hoe het je daar aan de andere kant van de wereld vergaat! Jullie krijgen ervaringen voor het leven merk ik wel! Ben benieuwd naar je foto's maar morgen gaan we eerst Frances van Schiphol halen en haar duizenden foto's bekijken! Geniet van al het moois en leuks en leuk om al je verhalen te lezen! Pas goed op jezelf!