Ik ben er!!

Goedemorgen Dami, ik om 3 uur op om zeker te zijn dat ik om 5 uur op schiphol zou zijn. Mijn vliegtuig vertrok namelijk om 8 uur. Prima, betekende wel dat ik maar 3 uur geslapen had, maar dat geeft niet.

Daar aangekomen eerst naar Madrid, prima, met een of andere Algerijn gesproken die naast me zat en die met zijn twee kleinkinderen op pad was... Niet dus, die kerel was 65 en had dus twee kinderen mee van rond de 8...(slik) Hierna volgende vliegtuig pakken naar Lima.

11 uur durende rit. Ging leuk, ik enorm blij dat ik naast een leuke meid zat uit Peru dus eerste contact met Peru was gelegd!

Laughing
Enorm handig, want ze heeft me gelijk uitgelegd hoe er gerekend wordt in Peru.... Zelfde als in Nederland! Jeej... kinderen helpen gaat dus denk ik makkelijker. Film aan het kijken met de oortjes is, ik naar de wc willen, loop weg, krak, oortjesaansluiting kapot... Rest van de film ruisend afgekeken. Tijd ging door en door en uiteindelijk kon ik uitstappen.

Ik wachten op mijn koffer... 5 minuten later, en wachten... 10 minuten later, en wachten... 20 minuten later ik wachten.. ooh nee toch niet meer, na 20 minuten als 1 van de laatste tassen en laatste personen die nog op de tassen aan het wachten was de pas gepakt en vertrokken naar de uitgang.

En ja hoor, een man met een bordje Daniel... zou ik wel zijn.. inderdaad ik met hem meelopen naar de taxi.. huh waar is de taxi... ooh dit noemen jullie de taxi... oke... schroothoop waaraan alles eraan geplakt was... de lak eraf was, maar oke. Ik naar binnen. Hij willen starten, lukt niet, andere sleutel proberenn, lukt niet, nou de derde lukte.. fijn! Wij op weg.. mijn ogen begonnen al te irriteren van de flinke smog die er in Lima is. Nou elke, minuut ging die gast toeteren, rechts inhalen, overvolle busjes langs sjezen, op elke hoek van de straat politie in leggings.. huh.. ja leggings. Drempel, waarbij je eigenlijk 10 moet gaang om je auto niet te beschadigen. Wat doet die man? Hij gaat lekker met 50 over heen, was me gelijk duidelijk waarom die auto zo kraakte en waarom ik nu last van mijn nek heb. We rijden en rijden, zeker de buitenwijken van Lima. Hoeren langs de straat, chaos, tuktucks.. huh, ja.. idd en van alles en nog wat.

Na 15 minuten door de buitenwijken van LIma geen gereden te hebben kwamen we bij het hotel.. wow ziet er best leuk uit in zo´s wijk. Binnen, alles prima, kamer, alles prima. Ik wil even douchen, kleren uit kraan aan.. ooh.. zo goed als geen water... dat had ik niet op gerekend. Mezelf maar weer aangekleed en naar even eregns iets gaan eten.

Lekker lekker, ben de naam alweer vergeten, maar dat komt vast nog een keer. Prima service trouwens. En wat hebben ze leuke kleren aan! Pantalon, gele blouse, een mouwloze vest aan en een strikje, in combinatie met een Peruaans klein mannetje, nou geweldig, jammer dat ik geen foto heb gemaakt!

Ik weer treug naar huis en achter de computer nu dit geschreven. Ik heb er zin in! Grappig om zo´n drukke stad te zien, waarin je de armoede zeker ziet en daadwerkelijk meemaakt.

Nou ik ben kapot, ga nu slapen, al is het pas 9 uur s´avonds, nja bij jullie 7 uur later dusja.. ik begrijp dat ik moe ben als ik op mijn mobiele telefoon kijk (04.00)

Nou jullie horen snel van me, met de eerste foto´s!

Ciao!

Niq

Prima

Kevin

Haha 2 moeheids fouten! Super gaaf! Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar die ober van jou. Ik ben benieuwd naar de andere dingen die je tegen gaat komen.

Bij ons is alles goed gegaan, Manuel had een prachtig verhaal bedacht en wij met ze alle een leuke dag gemaakt. Nog gedoe met einde van kamp kwa tijden maar is allemaal goed opgelost.

We hebben in totaal 1827 foto's, (5.15GB) en 93 filmpjes, (7,93GB)

Geniet er van en het beste, kom wel heelhuids terug he ;)

Groeten, Je Neef(je)!