Weekend nadert!

Ja, nu de Ruines van Cusco gezien zijn, de Sacred valley ook al op gevoelige plaat staat, staat nu Maccu Picchu voor de deur. Zo, om 3 uur opgehaald worden, met de trein naar boven, daar overnachten bij Aguas Calientes en dan om 4 uur snachts opstaan om de Stempel voor Huanu Picchu... de bekende berg. Alleen willen heel veel mensen daar naartoe en er mogen maar 400 mensen naar boven.... We zullen zien of ik 1 van de 400 ben! Dag daar doorbrengen en dan in de avond terug keren naar Cusco.

Volgende dag gaan Raften... ben beginner dus laag niveau... volgende keer maar wat moeilijker! Gaat leuk worden dit weekend!

Foto´s zullen maandag te zien zijn!

Oma

Hoi Dami, namens ons allemaal uit monthelon een heel fijn weekend. Wij gaan naar de waterval. Kus Lisette, oma Wilfred Kiki Jules Pim

Rosanne!

He avonturier!! :D

Ik ben nu pas voor het eerst op je blog, en heb helaas niet de tijd om al je verhalen te lezen. Ik ben nu even op het internet om online in te checken want ik vlieg al weer over een paar uur terug naar het Kikkerlandje.
Wel heb ik even snel door je foto's heen gesnuffeld, en het ziet er super uit! wat een mooie omgeving zeg!

als ik thuis ben ga ik snel je verhalen lezen
heeel veel plezier nog daar, geniet ervan! want voor je het weet is het al weer voorbij.

kus Rosanne